Meniu

Germanwings

1

Flota

Flota Eurowings este compusă din 27 de aeronave cu o vârstă medie de 14.5 ani. Aeronavele sunt de tip Airbus A319, A330 și A320 și Bombardier CRJ900 NextGen.

Pentru rutele intercontinentale sunt disponibile în special aparatele A330-200, al căror număr crește continuu. Wings Entertain este serviciul de divertisment pentru cursele lungi în cadrul căruia se pune la dispoziția pasagerilor o varietate de filme, jocuri, și muzică. Programul poate fi personalizat fiecărui pasager. Diferite alte dispozitive pot fi conectate la acest serviciu, precum tableta sau smartphone-ul.

Aeronava de tip Airbus 330 este una dintre cele mai modern. Aceasta oferă loc pentru 310 pasageri și este cea mai mare aeronavă a flotei Germanwings. În toate cele trei zone principale are aeronavei pasagerii călătoresc în mod confortabil în cei până la 115 cm alocați fiecărui loc, în funcție de clasă. Aeornava de tip Airbus A320, are o capacitate de 174 de locuri, aceasta fiind cea de-a doua ca mărime din flota Germanwings.

 

 

Aceste aeronave economice, cu o technologie avansată, oferă o experiență de zbor confortabilă pentru zborurile pe rute scurte și medii. Aceasa este și cea mai utilizată aeronavă utilizată la nivel global. Cea mai mare parte a flotei Eurowings este asigurată însă de aparatele Airbus A319, ce oferă spațiu și techologie de încredere. Această aeronavă beneficiază de un consum scăzut prin faptul că poate zbura la înalțimi foarte mari, totodată dispunând de un interior foarte încăpător.