Meniu

Germanwings

1

Bagaj de cală

Bagajul de cală poate fi adăugat cu până la 30 de minute înaintea plecării atât online, cât și prin call center sau la aeroport. Fiecărui pasager îi sunt acceptate un număr de maximum 5 piese de bagaj, fiecare cu o greutate ce nu poate depăși 32 kg. Pentru bagajele de peste 23kg, se va plăti o taxă, iar pentru echipamente sportive, scaune rulante sau cărucioare se aplică anumite condiții speciale.

Bagajul de cală diferă în funcție de clasa tarifară la care sunt achiziționate biletele. La Clasa Basic este inclusă 1 piesă de bagaj până la 23 kg ce se poate achiziționa online cu 15 €. Al doilea bagaj, cu aceeași limită de greutate se poate achiziționa online cu 75 €. La Clasa Smart este inclus bagajul de până la 23 kg, o gustare consistentă, 0.2 l de apă plată, împreună cu o altă băutură la alegere și posibilitatea de a alege locul preferat în aeronavă.

 

 

La Clasa Best sunt incluse 2 piese de bagaj,cu greutate de până la 23 kg și include rezervarea compartimentului pentru bagaj de mână. Alte beneficii sunt: locul în zona exclusive, masa inclusă la bord, 2 bagaje de mână, check-in-ul și îmbarcarea cu prioritate.